Χίος: Το νησί

Αφήστε τις αισθήσεις να σας ταξιδέψουν με το άρωμα της μαστίχας και του μανταρινιού, στον κάμπο και στα μεσαιωνικά χωριά της νότιας πλευράς του νησιού. Ταξιδέψτε πίσω 3000 χρόνια ιστορίας από την εποχή του Όμηρου, τα Βυζαντινά χρόνια, μέχρι και το σήμερα. Θαυμάστε τις Χιώτικες κατακόκκινες τουλίπες, τις άγριες ορχιδέες και τις αμέτρητες ανεξερεύνητες παραλίες. Χίος, το μυροβόλο νησί του Αιγαίου που με την πλούσια ιστορία του, τα μοναδικά χωριά, τους φιλόξενους και φιλικούς κατοίκους κατακτά κάθε επισκέπτη. Παραμένει το κρυμμένο πετράδι του Αιγαίου για αυτούς που ζητούν να γεμίσουν εικόνες και εμπειρίες που ελάχιστα νησιά μπορούν να προσφέρουν.

Βοκαριά: Η περιοχή

Υπάρχουν λίγα χωριά στο νησί της Χίου τα οποία βρίσκονται τόσο κοντά στη Θάλασσα. Τα περισσότέρα από αυτά χτίστηκαν πάνω στους λόφους της ενδοχώρας έτσι ώστε να αποφύγουν τις λεηλασίες των πειρατών. Όλα τα παραθαλάσσια θέρετρα της νότιας Χίου έχουν πρόσφατα κτιστεί έτσι μόνο ελάχιστα είναι εκείνα που δεν έχουν αλλοιωθεί από τον μαζικό τουρισμό. Ευτυχώς η μικρή παραλία της Βοκαριάς έιναι μία από αυτές. Η Βοκαριά βρίσκεται κοντά στο γεμάτο ζωντάνια χωριό των Νενήτων. Έχει ένα μικρό λιμανάκι με ψαρόβαρκες και μια όμορφη βοτσαλωτή παραλία η οποία είναι πόλος έλξης για όλους τους ντόπιους και ιδανικός προορισμός για όσους ψάχνουν ένα μέρος για χαλάρωση.

Αμάραντος: Το ξενοδοχείο μας

Τα διαμερίσματα του ξενοδοχείου μας είναι μόλις 15 μέτρα από την παραλία, αόρατα από τον δρόμο, σε μία ιδανική τοποθεσία για όσους ψάχνουν άνετες και ευχάριστες διακοπές με μοναδική θέα το Αιγαίο. Η αρχιτεκτονική των διαμερισμάτων μας είναι απλή αλλά σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον. Μπορείτε να μείνετε σε μία από τις τέσσερις δυόροφες μεζονέτες μας ή σε ένα από τα τέσσερα ισόγεια διαμερίσματα μας. Όλα είναι διακοσμημένα με αγάπη και προσφέρουν καταπληκτική θέα στο Αιγαίο πέλαγος, από την ακτή της Ιωνίας προς τα παράλια της Μικράς Ασίας.

top overall ratingstop clean 2013tripadvisor

Panel 2

Εντυπώσεις επισκεπτών

Δέσποινα (Ελλάδα)

Πάνω στην θάλασσα με φανταστική θέα!

Peter and Anda Huijbrecht (The Netherlands)

My wife and I stayed here for two weeks and it was wonderful. We were very kindly received in a well maintained apartment. It has a a magnificent view over the Aegean sea. Cleaning was done twice a week. A quiet place with two restaurants near the harbor, the beach only a few paces away.

Angelika und Hannelore

Die Schiffsreise nach Chios wird durch einen paradiesischen Strand und eine herrliche Unterkunft mehr als wettgemacht. Ruhe und Erholung pur. Die Vermieterin sorgt umsichtig und freundlich für das Wohl ihrer Gäste, inklusive selbst gemachten Kuchen und Marmelade. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen.

Philippe

Tout: l exposition, propreté et accueil

Silvia

Αlles. Sehr nette Betreuung durch die Besitzerin.

Aysen

Sea view, comfort, large rooms , location, price…everything was just what we were looking for.

Evin

Balkonunuzda yemek yerken/keyif yaparken Ege Denizi’nin ayaklarınızın altında, İzmir kıyılarının karşınızda olması harika bir şey. Bahçeden gelen lavanta kokuları ve etrafta gezinti yaparken gelen kır çiçeklerinin kokusu..

Continue reading “Εντυπώσεις επισκεπτών”

Panel 3

Επικοινωνία

Τηλέφωνο 1ο: +30 697 911 3891

Τηλέφωνο 2ο: +30 693 252 8698

Διεύθυνση: Βοκαριά, Νένητα, , 82102 Χίος

 
Panel 4 Placeholder